Guía ràpida configuració

El serviei Centrex Negocis es troba dissenyat per adaptar-se a les seves necessitats. A continuació li exposem la guia ràpida de funcionamient per a que pugui conèixer amb detall cada una de les opcions de configuració disponibles.

Accés a l'Àrea d'Usuaris

Eina que permet al client realitzar totes les configuracions de la centraleta virtual.

Les trucades entren directament a una extensió

Quan realitzem la configuració d'entrada de trucades a un número de telèfon fix és possible seleccionar les trucades rebudes entrin en un únic dispositiu.

Les trucades entren en més d'una extensió (grup d'extensions)

Quan realitzem la configuració d'entrada de trucades a un número de telèfon fix és possible seleccionar les trucades rebudes entrin en més d'un dispositiu.

Les trucades entren en una operadora automàtica

Permet de forma automàtica, seleccionar el destí el quan s'enruta l'entrada de trucades depenent l'elecció, en el teclat numèric, del trucant. D'aquesta manera podem enrutar les trucades perdudes cap a destinacions diferents, ja siguin extensions, grups d'extensions, bústia de veu, etc...

Configurar un missatge de benvinguda

Configurarem un missatge de benvinguda en el qual es reproduirà una locució prèvia a l'entrega de trucades al destí configurat.

Configurar la bústia de veu de l'extensió

Ens permet rebre els missatges en cas que no podem atendre la trucada, ja sigui perque ens trobem fora d'horari, realitzar un desviament o per disposar de totes les línies ocupades.

Configurar número mostrat de l'extensió

Al realitzar una trucada sortint és possible mostrar numeració fix diferent, sempre i quan disposem del número contractat.

Afegir marcació ràpida

Permet trucar a una numeració prement un codi curt de tres dígits sense necessitat de prémer tot el número de telèfon.

Configurar un desviament de trucades des de un telèfon fix

S'ofereix la possibilitat de realitzar un desviament les trucades depenent l'origen, horari, a una extensió, grup d'extensions, bústia de veu o locució informativa.

Configurar un desviament de trucades des de telèfon mòbil

Desviarem totes les trucades rebudes al mòbil al telèfon que nosaltres configurem mitjançant una marcació en el teclat.